Souns of the City pretén donar cabuda a totes les propostes musicals d’àmplia varietat de sons que definim com a rock o música d’arrel anglosaxona, donant prioritat a les formacions que procedeixin de Barcelona / Catalunya, combinant amb alguns artistes nacionals o internacionals.
 
Aquesta primera edició comptarà amb tres bandes nacionals, Jolly Jumper (Bcn), Corazones Eléctricos (València) i The Mothercrow (Bcn). Tres propostes potents i representatives del panorama nacional.
 
 
+++ ELS-GRUPS +++
 
JOLLY JUMPER: Presenten per primer cop a Barcelona el seu nou disc “303”, amb un directe enèrgic i contundent que ens transporta a sonoritats més actuals del rock. 
 
CORAZONES ELÉCTRICOS: La banda de València està presentant el seu últim treball per tot el territori nacional, un rock d’arrels anglosaxones cantat amb castellà. La banda neix després de la dissolució de la mítica banda Uzzhuaïa. Posteriorment Pau (vocalista) dóna pas a aquest magnific nou projecte.
 
THE MOTHERCROW: Els Barcelonins apunten fort amb el seu primer LP, contundents i recordant els millors anys del rock dels 70’s.