Tori Sparks està de ruta per Portugal

Tori Sparks està de ruta per Portugal acompanyada de la seva banda de músics “Calamento”. Ha visitat ciutats com Coimbra, Lisboa o Oporto.

La periodista i partner d’Aupamusic Alicia Rodríguez presenta el seu llibre

La periodista i partner d’Aupamusic Alicia Rodríguez presenta el seu llibre de poesia “Fenix” a la festa de presentació de l’editorial 66 RPM Edicions a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm on vàrem coneixer les novetats editorials i el públic va gaudir d’actuacions musicals com Egon Soda, León Benavente, Xarim Aresté, Josele Santiago entre d’altres.

Comença la temporada del tour Happy Food Truck 2016!

Comença la temporada del tour Happy Food Truck 2016! Vam poder gaudir amb molts companys a la presentació de la temporada a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, col·laborador del projecte i a la primera cita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ens esperen moltes parades enguany; Sant Cugat, Tordera, Valderrobres, Santa Cristina d’Aro, Maçanet, Masnou, Llavaneres, Prats de Lluçanès, entre molts d’altres. Promet ser un estiu ben “HAPPY”

David Ros obre el concert de Jack Savoretti

David Ros obre el concert de Jack Savoretti a la Sala Apolo presentant el seu nou EP “By your side” en format trio.

A Contra Blues ens presenten un concert molt especial

A Contra Blues ens presenten un concert molt especial, una festa per celebrar els 10 anys de banda en actiu amb molts convidats sorpreses a la Sala Apolo. Serà el pròxim 12 de maig i ja estan a la venda les entrades a sala-apolo.com

Nakany Kante omple la Sala Apolo de Barcelona

Nakany Kante omple la Sala Apolo de Barcelona a la presentació del seu nou disc “Naka”. El concert formava part de la programació del Festival CurtCircuit amb un èxit rotund.

Joan Rovira rep el premi a Artista Revelació 2015

Joan Rovira rep el premi a Artista Revelació 2015 a la entrega dels Premis Enderrock.

Tori Sparks és entrevistada al Món a Rac1

Tori Sparks és entrevistada al Món a Rac1 amb Jordi Basté desde el consolat dels Estats Units a Barcelona. L’artista americana ens explica les seves novetats i interpreta una de les cançons del seu disc “El Mar”. Properament la podreu veure al Harlem Jazz Club dins del festival Barnasants 2016 (26 de febrer).

Link Podcast Entrevista a Rac1   http://www.rac1.org/elmon/blog/entrevista-02-02-16-3/

A Contra Blues estrena nova imatge!

A Contra Blues estrena nova imatge! Nou logo, noves fotos i rentat de cara per a començar l’any. La millor banda de blues d’Europa segueix deixant sense paraules amb el seu show potent, elèctric i musicalment perfecte. Els podeu veure aquest febrer, entre d’altres, al Festival de Blues de Santa Coloma (Div-12 febrer)

Jolly Jumper entra a estudi per a enregistrar nou single

Jolly Jumper entra a estudi per a enregistrar el que serà el nou single de presentació. Aquest mes han gravat a l’estudi Medusa amb Roger Rodés i fet el rodatge del clip que sortirà en breu. Aquest vídeo ha estat realitzat per OYEME i han incorporat dansa contemporànea en el metratge. Promet!