Alex Bass publica el videoclip de “Thanks for life”

Alex Bass publica el videoclip de “Thanks for life”, el primer single del seu darrer EP. El videoclip ha estat dirigit per Thug Frame Studios.

Tori Sparks està de ruta per Portugal

Tori Sparks està de ruta per Portugal acompanyada de la seva banda de músics “Calamento”. Ha visitat ciutats com Coimbra, Lisboa o Oporto.

Xebi SF està d’estrenes!

Xebi SF està d’estrenes! Estrena del nou disc “TIBIDABO” (Satelite K), estrena del nou videoclip “Y ahí estás tú” amb la col·laboració d’Adrià Puntí i la presentació oficial de la temporada que va oferir amb un concert amb la banda al Festival Strenes (Girona), omplint l’Auditori de la Mercè.

La periodista i partner d’Aupamusic Alicia Rodríguez presenta el seu llibre

La periodista i partner d’Aupamusic Alicia Rodríguez presenta el seu llibre de poesia “Fenix” a la festa de presentació de l’editorial 66 RPM Edicions a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm on vàrem coneixer les novetats editorials i el públic va gaudir d’actuacions musicals com Egon Soda, León Benavente, Xarim Aresté, Josele Santiago entre d’altres.

Enma Fernández ens presenta al seu nou vídeo

Enma Fernández ens presenta al seu nou vídeo, la formació en Big Band formada pels millors músics de l’escena del jazz, new orleans, r&b, 40’s,50’s.60’s. Un espectacle que garanteix un èxit assegurat.

Comença la temporada del tour Happy Food Truck 2016!

Comença la temporada del tour Happy Food Truck 2016! Vam poder gaudir amb molts companys a la presentació de la temporada a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, col·laborador del projecte i a la primera cita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ens esperen moltes parades enguany; Sant Cugat, Tordera, Valderrobres, Santa Cristina d’Aro, Maçanet, Masnou, Llavaneres, Prats de Lluçanès, entre molts d’altres. Promet ser un estiu ben “HAPPY”

David Ros obre el concert de Jack Savoretti

David Ros obre el concert de Jack Savoretti a la Sala Apolo presentant el seu nou EP “By your side” en format trio.

A Contra Blues ens presenten un concert molt especial

A Contra Blues ens presenten un concert molt especial, una festa per celebrar els 10 anys de banda en actiu amb molts convidats sorpreses a la Sala Apolo. Serà el pròxim 12 de maig i ja estan a la venda les entrades a sala-apolo.com

Jolly Jumper estrena nou single “Pura Combustión”

Jolly Jumper estrena nou single “Pura Combustión” amb un vídeo espectacular on podem veure dansa contemporània i una imatge renovada i potent de la banda.

Nakany Kante omple la Sala Apolo de Barcelona

Nakany Kante omple la Sala Apolo de Barcelona a la presentació del seu nou disc “Naka”. El concert formava part de la programació del Festival CurtCircuit amb un èxit rotund.